barbati_insala_cheatMonogamia este un subiect de actualitate și totuși străvechi, în jurul căruia s-au țesut de-a lungul anilor teorii peste teorii.
Încă de la apariția omului și până în zilele noastre, monogamia a fost apring discutată și disputată deopotrivă. Numeroase teorii, experimente și studii au încercat să elucideze acest mister: suntem sau nu creați pentru a duce o viață monogama? Putem sau nu să fim fideli și să trăim o viață lângă un singur partener?

Cele mai recente studii au demonstrat că bărbații sunt cei mai tentați să înșele iar motivele sunt uimitoare. Iată câteva dintre ele:

Din plictiseală

Potrivit unui studiu realizat de către cercetătorii americani, 60% dintre bărbați și-au înșelat cel puțin o dată parteneră, iar principalul motiv este plictiseală. Ciudat sau nu, ei spun că își iubesc partenera însă nu știu cum să scape de monotonia care s-a instaurat în relația lor.

Îi sâcâim

Îi sâcâim cu tot felul de reproșuri sau doleanțe iar acest lucru îi face să se reorienteze către o altă parteneră care să le ofere liniștea și înțelegerea de care au nevoie.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției