Monica_BellucciEste considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume chiar dacă nu mai este o tinerică, dar recunoaşte că nu se simte mereu sigură pe ea şi pe corpul ei.

Monica Bellucci a făcut mulţi bărbaţi (şi femei, având în vedere aventurile lesbiene de pe vremuri) să viseze măcar câteva clipe de fericire alături de ea. Senzuala actriţă a mărturisit însă că este măcinată de îndoieli. „Atitudinea sexy nu poate fi una forţată. Este nevoie de un comportament firesc, natural, care nu are nimic de-a face cu vârsta. Câteodată mă simt sexy, dar, fiind sub semnul zodiacal al Balanţei, în cea mai mare parte a timpului mă simt nesigură de mine. Fragilitatea poate fi totuşi interesantă, iar ca actriţă ai nevoie să fii gata să te abandonezi total, o calitate pe care o consider pur feminină”, a declarat frumoasa italiancă de 48 de ani.

Soţia lui Vincent Cassel a încercat să le ridice moralul celor care simt cum timpul trece peste ei şi şi-a exprimat revolta faţă de presiunea exercitată de showbizul actual, care te constrânge să fii mai tânăr decât în realitate. „Viaţa este prea scurtă ca să fim preocupaţi de îmbătrânire. Este nevoie doar să o acceptăm şi să realizăm că nu trebuie să o privim ca pe ceva neapărat negativ. Apoi, sunt şi multe metode de a ţine ridurile la distanţă. Personal, sunt interesată de tratamentele pe bază de uleiuri şi de acupunctura facială… Până acum, am încercat-o doar de două ori, dar rămâne de văzut ce va fi în continuare”, a completat Monica Bellucci. Cuvinte frumoase, însă realitatea rămâne dură: cine se poate obişnui cu adevărat cu îmbătrânirea?

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției