cadou_galleria-aradDe „Sfinţii Constantin şi Elena”, îţi faci cumpărături de minim 30 de lei în Galleria Arad şi primeşti înapoi aceeaşi sumă, sub formă de voucher.

În 21 mai, Galleria Arad derulează o nouă campanie de recompensare a fidelităţii clienţilor. Arădenii care achiziţionează, mâine, produse în valoare de 30 de lei, din oricare dintre magazinele din incinta mall-ului, primesc  un voucher valoric, tot de 30 de lei.

“Galleria Arad este întotdeauna aproape de cei care aleg să îşi facă cumpărăturile şi să se relaxeze în mall. De această dată, oferim arădenilor posibilitatea de a-şi face cumpărăturile  beneficiind, în aceeaşi sumă, de mai multe produse. Voucherele, oferite în limita bugetului alocat, se pot valorifica în magazinul Sprider”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Pentru a intra în posesia voucherului, trebuie să vă prezentaţi la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului, cu bonul fiscal. Voucherele sunt valabile în magazinul Sprider din Galleria Arad, până în data de 26 mai a.c.

Recomandările redacției