Loredana şi-a turnat două găleţi cu apă rece şi gheaţă, în cap. Cântăreaţa nu s-a speriat de faptul că afară era foarte frig pentru o noapte de vară şi a răspuns pro­vocării „Ice Bucket“, care a înne­bunit o lume întreagă.
„Am ales să fac acest gest înainte de toate pentru ice bucket challenge şi pentru cau­za pe care o susţin. Pentru cei bolnavi de cancer vreau să fac şi eu această donaţie, înainte de a mă lăsa pradă gheţii. Vreau să îi provoc pe Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Angela Gheorghiu“, a declarat cântăreaţa.
Loredana a cântat la Arad de zilele oraşului. Ea a emanat bună dispoziţie şi a cântat şi a dansat continuu, fără să dea semne de oboseală. Publicul a încurajat-o frenetic, iar cântăreaţa a făcut show.
După un asemenea show, Loredana şi-a turnat apă şi gheaţă în cap, pentru o cauză nobilă. Gestul ei este lăudabil, deşi cîntăreaţa a dat dovadă de inconştienţă, dat fiindcă era transpirată şi s-ar fi putut îmbolnăvi de pneumonie.
„Nu am simţit deloc frigul. A fost perfect, chiar m-am răcorit bine. Problema era că eram transpirată după show şi sper să nu ajung la urgenţe, dar dragostea publicului îmi va ţine de cald. Senzaţia fost mai plăcută decât mă aşteptam şi vă invit să încercaţi şi voi. Este o senzaţie foarte tare“, a mai spus artista.
Loredana a promis că va face donaţia astăzi, când se va des­chide banca. Banii vor merge către o fundaţie care luptă împotriva cancerului.
Acum rămâne de văzut dacă şi cei pe care i-a provocat Loredana de la Arad vor accepta provocarea. Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi   Angela Gheorghiu au la dispoziţie 24 de ore să-şi toarne gheaţă în cap şi să facă o donaţie.
(C.C.; A.C.)

Recomandările redacției