rugbyMeci frumos și disputat în eta­pa de debut a Diviziei naționale de rugby, ediția 2015, protagoniste fiind CS UAV Arad și Bucovina Suceava.
Au fost două reprize total diferite, în prima oaspeții controlând ostilitățile, pe fondul unui joc mai consistent al pachetului de înaintare. De cealaltă parte, tânara echipă arădeană a plătit tribut și lipsei de experiență, în condițiile în care marea majoritate a componenților ei au sub 20 de ani.
Partea secundă a fost total diferită. „Cravașați” de veteranii Grindei, Maxim și Daniel Stoica, jucătorii gazdă au dovedit că au talent și potențial, s-au instalat în jumătatea adversă, au dominat jocul, reușind și trei eseuri frumoase. A rezultat o victorie frumoasă, meritată și dădătoare de speranțe pentru ceea ce va urma.
Din păcate, tribunele arenei din  Sânicolau Mic au fost destul de golașe, spre dezamăgirea „studenților” care ar merita mai multă atenție din partea iubitorilor sportului arădean.
CS UAV Arad a început în formula: Grindei, Maxim, Dângă – Brie, A. Farcaș – D. Stoica, Postolache, Strună – Afloare, Burai – Nestiuc, C. Farcaș, Țepurică, Tiron – Pușcașu. Rezerve: Rotaru, Jemnea, Barna, Lionti, Dinu, Bucura, Szucs, Poinar.
Punctele partdei au purtat semnătura lui Strună – 1 eseu, Grindei – 1 eseu, Tiron – 1 eseu, Pușcașu – 2 transformări și o lovitură de pedeapsă, respectiv Scolobiuc – o lovitură de pedeapsă ți o transformare, Crețuleac – 1 eseu.

Recomandările redacției