monica_gaborMonica Gabor a venit în această seară în platoul emisiunii Happy Hour, unde a fost luată la întrebări de Cătălin Măruţă. „Niciodată nu am fost Scorpie, aşa cum s-a zis”, a declarat Monica Gabor.

Au trecut vremurile în care Cătălin Măruţă şi Monica Columbeanu, aşa cum o chema la acea vreme se înţepau reciproc. De această dată, Monica a fost invitata prezentatorului şi a vorbit despre viaţa ei. „Nu contează câţi bani are Mr. Pink, ci doar ce se întâmplă când suntem amândoi. Voi încerca să îi creez Irinei impresia că tatăl şi bunicul ei sunt persoane de admirat”, a povestit Monica.

Aceasta a continuat: „Nici mie nu-mi place de tine, pentru că eu sunt într-o relaţie. Nu ştiu de ce mi se spunea ‘Scorpia de la Izvoarani’. Poate că dacă aş fi avut ocazia să am pe cineva care să-mi spună că greşesc ar fi fost altceva. Mediul mă schimbase şi eu am fost ca o ogindă a lui Irinel. Nu eram scorpie, niciodată nu am fost. Eu trebuia să fiu pusă într-o lumină negativă. Contează cel mai mult că m-am trezit la timp”.

„Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama şi Băsescu”

Monica Gabor a încheiat: „M-a dernajat când s-a scris că Mr. Pink ar fi căsătorit. Eu nu aş suporta să fiu a 2-a vioară. Mr. Pink e un om important, s-a întâlnit de câteva ori şi cu Barack Obama o dată chiar la el acasă. Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama şi Băsescu, trebuie doar să vrea Traian Băsescu. Mr. Pink este un susţinător al lui Barack Obama. Mr. Pink cunoaşte multă lume. Acesta a fost la cină cu Angelina Jolie şi Brad Pitt”.

La un moment dat mi-a fost frică de Irinel

Cât despre fiica ei, Monica a spus: „Nu am nimic să-mi reproşez. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să fie Irina lângă mine. Am cheltuit 200.000 de dolari doar pe biletele de avion. Mr. Pink îşi doreşte ca Irina să vină lângă mine. La un moment dat mi-a fost frică de Irinel, dar acum nu mai e cazul”.

La final, Cătălin Măruţă a întrebat-o: „Sigur tu nu baţi câmpii?”„Nu!”, a răspuns Monica sigură pe ea.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției