sebisTrupa lui Mihai Petcuț e prima arădeană intrată în focurile etapei din Liga a III-a. Sebișul joacă vineri în fieful echipei din orașul natal al lui Adrian Marțian și Adrian Falub, Unirea Dej. Clubul din județul Cluj a traversat o iarnă grea, măcinată de incertitudini, soluționate într-un final prin preluarea echipei de primărie.
„Din lotul vechi au rămas doar 7 jucători, am completat cu 15 juniori”, a dezvăluit primarul din Dej, Costan Morar, citat de dejeanul.ro. Iar tabăra arădeană a aflat că, în ciuda greutăților, pregătirile Unirii au început undeva în jurul datei de 20 ianuarie, deci nu se pune problema confruntării cu un adversar nepregătit.
Cei de pe malul Crișului Alb au remizat vinerea trecută acasă cu CS Oșorhei, așa că „meciul de la Dej e unul de moral pentru noi, trebuie să-l câștigăm, pentru că vin meciuri tot mai grele. Trebuie să fie un început, să ne dea speranță și să facem neapărat un pas înainte ca joc și rezultat”, spune Mihai Petcuț. Antrenorul Naționalului nu contează în continuare pe Răducă, incomplet refăcut, și Digbeu, al cărui drept de joc își așteaptă încă rezolvarea…
Soltesz – Mînecan, Albert, Morariu, Neacșu – Coțan, Chindriș – Blănaru, Bozian, Dobricean – Mândrușcă ar putea fi formația de start a alb-albaștrilor sebișeni. Arbitrează Gabriel Almaș – Sergiu Corb (ambii Zalău), Cosmin Bojan (Târgu Mureș). Observatori sunt Ștefan Szilaghi și Zoltan Pataki (Satu Mare).

Recomandările redacției