Reacție la foto-„reportajul” intitulat „Autostrada” Socodor-Nădab arată de parcă, în fiecare secundă, au trecut tancurile NATO către Ucraina”, apărut pe site-ul Special.

„Dacă ni s-ar fi cerut părerea, așa cum considerăm că ar fi fost deontologic și profesionist, am fi numit acest text drept „răspuns”, însă cum, în calitate de constructor, nu am fost întrebați, îl vom denumi „reacție”.
Analizând cu atenție materialul publicat de dumneavoastră, am constatat că singura bază a „expertizei tehnice” o constituie niște fotografii.
De aceea, vă explicăm noi cu ce probleme ne confruntăm pe acest drum.
Astfel, pe tronsonul Socodor – Nădab, într-adevăr, din 5,3 kilometri de drum realizat, pe o porțiune de 1,8 kilometri s-a cerut o expertiză tehnică pentru a vedea de unde se infiltrează apă cu presiune.

Deci nu este vorba doar despre porțiunea care apare în fotografiile dumneavoastră, ci despre 1,8 kilometri, unde apa iese cu presiune.

După ce vom primi rezultatele expertizei, vom rezolva problema.
Așa cum ați putut constata și dumneavoastră, lucrarea nu este încă inaugurată și nici finalizată.


În aceeași ordine de idei, am avut probleme și pe sectorul de drum Dezna-Dieci, unde un pod a fost refăcut pe banii constructorului. Este o lucrare despre care specialiștii o consideră „ca la carte”, dar noi îl invităm pe redactorul care este „Specialist” în drumuri, și pe alții ca el, „experți“ și în comentarii, să facă o vizită la fața locului și să… își dea cu părerea“ – Departamentul tehnic al Inteco Holding.

PĂREREA UNUI INGINER SPECIALIST: https://www.glsa.ro/un-specialist-inginer-constructor-vorbeste-profesionist-si-argumentat-despre-problemele-aparute-pe-drumul-socodor-nadab/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției