dalcaParlamentarul PP-DD Ştefan Dalca, deputat al colegiului numărul 7, spune că şi-a finalizat, în linii mari amendamentele pe care doreşte să le aducă proiectului de buget pentru anul în curs.
„Amendamentele mele se vor orienta către continuarea investiţiilor începute şi care vizează învăţământul. Concret, doresc să fie finalizate lucrările de la grupul şcolar din Nădlac, care au fost începute în anul 2008. Este un grup şcolar foarte mare, cu 48 de săli de clasă. De asemenea, doresc să susţin un amendament pentru ca şcoala din Pecica să fie terminată. În plus îmi propun să susţin acordarea unor sume de bani mai mari pentru sănătate”, a explicat deputatul Ştefan Dalca.
Acesta mai spune că a avut întâlniri cu o parte dintre primarii comu-nelor şi oraşelor din colegiul pe care îl reprezintă în Parlament, iar cu alţii se va întâlni în cursul zilelor următoare.
„Probabil mâine ajung în Arad şi voi continua să mă întâlnesc cu reprezentanţii autorităţilor publice locale pentru a vedea unde sunt necesari bani”, mai completează Ştefan Dalca, deputat PP-DD.

Recomandările redacției