filimonfilDeși a avut prestații lăudabile, ineuanii uitaseră să mai câștige de la vizita celor de la Becicherecu Mic. Se simțea nevoia unui succes pentru „repararea” moralului, iar acesta a sosit sâmbătă după-amiază. Călătorind toată ziua, echipa din Filiași a fost victimă sigură pentru băieții lui Sculici, care, exceptând 20 de minute din repriza secundă, au controlat fără probleme disputa.
Zărăndanii au preluat inițiativa încă din start și au ratat prima ocazie în minutul 9. Zdrențan a centrat de pe dreapta, Mașniță a reluat  cu capul, dar transversala s-a opus la deschiderea tabelei. Kocsis a ra­tat și el incredibil din numai 5 metri, după care Fruntelată l-a iertat pe Bujor din poziție de unu la unu cu acesta. Și, dacă ineuanii nu au reușit să înscrie din poziții bune, au făcut-o de la 30 de metri în minutul 29. Talonat de un adversar, Filimon a trimis un șut cu pământul, ce s-a oprit la colțul lung al porții oltene. Forcingul amfitrionilor a continuat și Georgiu a reluat cu capul peste poartă, iar Crișan l-a evidențiat pe Lascu cu un șut din cădere.
Meciul s-a reluat cu golul siguranței pentru CS Ineu. Crișan i-a pasat lui Mașniță, acesta a scăpat singur, a fost culcat la pământ de Dumitrașcu, mingea a ajuns la Georgiu, care a trimis-o în poartă din 8 metri: 2-0 (min. 48). Din acel moment, elevii lui Sculici au cedat inițiativa și oltenii au încercat să revină în joc. Crețu și Pîrvuică au ratat din poziții excelente, cu mențiunea că și portarul Bujor a avut meritul său în imaculată a tabelei în dreptul formației sale. Gazdele și-au revenit prin minutul 75 și Mașniță l-a luat la țintă pe Lascu din numai 3 metri. Cu echipa vizitatoare în genunchi, Ineul s-a descătușat pe final când a rotunjit scorul. Filimon a fost cel care a marcat în minutele 83 și 85 cu șuturi la colțul lung din lateral stânga, cu Șulumberchean participând la ambele reușite ale fostului jucător al Gloriei. Stănaia a scris concluzia confruntării cu un „lat” peste poartă din numai 10 metri.
Formații:
Ineu: Bujor – Zdrențan (26 Cri­șan, 77 Șulumberchean), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis (57 Tomuț), Bilia, Georgiu, Stănaia – Filimon (88 Boldizsar), Mașniță.
CSO Filiași: Lascu – Orban, Dumitrașcu, Lupu, Crușoveanu – Duriţă (41 Pârvuică), Ştoiu, Obeanu, Crețu (75 Răducanu) – Bălă, Fruntelată (46 Crîngoiu).
Arbitri: Dorian Barzuca – Călin Cimpoieru (ambii din Lugoj), Cristian Pleșa (Timișoara).
Observatori FRF: Doru Matei (Za­lău), Gabriel Stoicovici (Timi­șoara)

Recomandările redacției