Dinu Gheorghe reactioneaza in timpul meciului Universitatea Cluj-Astra Giurgiu, din etapa a XXI-a a Ligii I, la Cluj, vineri, 28 februarie 2014. DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

Dinu Gheorghe reactioneaza in timpul meciului Universitatea Cluj-Astra Giurgiu, din etapa a XXI-a a Ligii I, la Cluj, vineri, 28 februarie 2014. DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

Dinu Gheorghe este noul preşe­dinte al FC Dinamo, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, acţionarul majoritar al grupării dinamoviste, Ionuţ Negoiţă. „Este o zi importantă în viaţa mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau să fie ultimul club la care voi lucra în fotbalul românesc şi vreau să plec atunci când voi pleca cu trofee, performanţă. Sunt emoţionat, dar mă simt foarte bine, mă simt de aici”, a declarat Dinu Gheorghe.
Noul preşedinte al clubului consi­deră că echipa pregătită de Flavius Stoican trece în acest moment printr-un blocaj: „Am venit cu o dorinţă extraordinară de a realiza ceea ce cred eu că merită Dinamo. E o perioadă grea, echipa se confruntă cu un blocaj după părea mea şi asta trebuie rezolvat cât mai repede”.
Acţionarul FC Dinamo Ionuţ Negoiţă e convins că venirea lui Dinu Gheorghe va însemna un plus pentru Dinamo. „Vrem să continuăm acest proiect, chiar dacă nu suntem într-un moment nu tocmai bun din punct de vedere al rezultatelor. Nu vrem să căutăm vinovaţii, e un proces de reconstrucţie, care durează. Ca urmare, am decis să fac această schimbare, sunt convins că va fi un plus pentru Dinamo. Dinu Gheor­ghe are o mare experienţă în fotbal şi nu-mi rămâne decât să-i urez succes în mandatul din perioada următoare. Am văzut la domnul Dinu dorinţa de a veni la Dinamo şi nu mi-a luat mult timp să-l conving”, a declarat acţionarul Ionuţ Negoiţă.
Dinu Gheorghe a mai ocupat funcţii de conducere la FC Rapid, AFC Astra Giurgiu şi FC Braşov.
Luni, FC Dinamo a anunţat că ma­nagerul general Daniel Stanciu şi Constantin Anghelache, consilier al principalului acţionar, Ionuţ Negoiţă, şi-au încheiat de comun acord contractele cu gruparea „alb-roşie”.

Recomandările redacției