Ar trebui să constituie un model pentru elevi, dar din păcate este un exemplu de AȘA NU! Mixtiunea politicului în educație mai face o victimă. Nu se întâmplă, din păcate, doar la Târgoviște. Cancerul numirilor strict pe considerente politice în fruntea inspectoratelor școlare este împânzit cam peste tot. Rezultatele sunt evidente.
Discurs halucinant al șefei Inspectoratului Școlar Dâmbovița! Ascultați clipul video de mai jos.
Adriana Tudose a fost proaspăt instalată de PSD-PNL în fotoliul de inspector școlar general în județul Dâmovița. Din păcate, nu este în stare să lege două propoziții în discursul de la deschiderea anului școlar.
‘’Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați….’’, s-a scuzat șefa IȘJ Dâmbovița.
„Cer public doamnei Ligia Deca, ministrul Educației, să explice această numire. Ce competențe are doamna Adriana Tudose pentru această funcție dacă nu știe nici să vorbească în limba română”, scriu ziarele locale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • RASPUTIN spune:

    == NU E COMPLET ARTICOLUL == A AVUT SI ACCENT DE SHATRA SEFA PROFESORILOR == E NORMALITATE IN SUDUL FANARIOT== OLTENIA MUNTENIA BARAGAN

Recomandările redacției