Toate drumurile duc la Timi­șoara. Cel puţin în perioada 1-3 mai, când în orașul de pe Bega va avea loc cel mai mare festival din Europa, dedicat muzicii anilor ’80-’90, scrie Click.
Pe puterea nostalgiei s-au bazat și organizatorii Festivalului Diskoteka, eveniment aflat la a doua ediție, și care se va desfășura pe 1, 2 și 3 mai, tot la Timișoara, pe stadionul Dan Păltinișanu.
Și anul acesta, pe afiș regăsim trupe și artiști care ne-au marcat adolescența, precum Snap, DJ Bobo, Technotronic, Londonbeat, No Mercy, Capella, Las Ketchup etc. Lista rămâne deschisă, așa că până la data concertelor e posibil să fim „loviți” de numeroase surprize. Până atunci însă, Click! te ține la curent cu secrete de culise, iar recent organizatorii au dezvăluit cum s-au desfășurat negocierile cu unii dintre artiștii care urcă pe scena Diskoteka din 2020.
Solistul Alphaville i-a recomandat lui DJ Bobo să vină la Diskoteka 2020
Aflat în turneul Kaleidoluna, DJ Bobo, artistul care a vândut 14 milioane de înregistrări în întreaga lume și a lansat 11 albume de studio, a făcut o excepție să-și aducă show-ul complet din turneul său în cadrul unui festival.
Perfecționist din fire, artistul elvețian s-a hotărât să vină în Timișoara doar după ce Marian Gold, solistul Alphaville, i-a po­vestit despre experiența lui incredibilă de la prima ediție Diskoteka Festival.
Abonamentele au parte de asigurare
Ediția a doua aduce o promoție EarlyBird disponibilă până la sfârșitul lunii decembrie. Prețul abonamentelor pentru cele trei zile de festival începe, în perioada promoțională, de la 230 de lei. În plus, fiecare abonament este asigurat, iar banii pot fi returnați integral în cazul unui eveniment ne­prevăzut care împiedică prezența la festival.

Recomandările redacției