andreea_marinVeste şoc: după 7 ani de căsnicie, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. nu mai formează un cuplu. Cei doi au anunţat vestea în urmă cu foarte puţin timp, pe conturile lor de Facebook.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au despărţit. Iată mesajul prin care cei doi şi-au anunţat decizia, pe conturile de Facebook:

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela. Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii. Va multumim, un gand bun!”. Mesajul este semnat Andreea şi Ştefan Bănică.

Primul care a postat mesajul pe pagina sa de Facebook a fost Ştefan Bănică, urmat la aproximativ 10 minute de Andreea Marin. Mesajul celor doi este identic.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției