copaciTraficul pe DN7 a fost blocat, ieri dimineaţa, între Conop şi Bârzava, din cauza unor copaci căzuţi pe carosabil în cursul nopţii. Conform Mediafax, angajaţii CNADNR au fost astfel obligaţi să intervină pentru curăţarea şoselei.
Circulaţia s-a reluat în jurul orei 12,00. „A căzut pe carosabil material lemnos, iar drumarii intervin pentru a curăţa zona. În jurul orei 10,00, traficul a fost oprit complet pe DN 7, între localităţile Conop şi Bârzava, pentru ca drumarii să poată interveni pentru îndepărtarea de pe şosea a unor copaci căzuţi în timpul nopţii de pe versanţi“, a declarat pentru Mediafax, şeful Poliţiei Rutiere Arad, Dorin Goilean.
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, din cauza ploilor, au avut loc scurgeri masive de ape pluviale de pe versanţi, care au antrenat şi material lemnos.
Autorităţile au eliberat o bandă de sens în scurt timp. „S-a circulat alternativ, până cei de la Drumuri Naţionale au ridicat toţi copacii”, a spus purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției