Crișul a pierdut două puncte la Hunedoara, într-un meci în care elevii lui Adrian Abrudean au ratat destule ocazii și le-au permis adversarilor să reintre în joc.
Deschiderea de scor a venit în urma unei faze fixe: Ciornei a centrat din corner, Maghici a reluat cu capul, iar Budur a pus latul pentru 0-1. După reușită, Crișul a avut în mare posesia și nu prea le-a dat șanse gazdelor până la pauză. Scorul după prima parte putea să fie chiar 0-2, dar portarul Cocriș a scos șutul sub transversală trimis de Budur. În mitanul secund, Mo­dan pu­tea mări diferența, dar a tras pe lângă din 8 metri lateral stânga. Cum se întâmplă de obicei, ocaziile se răzbună, iar golul a căzut în poar­ta Crișului: Crăciunesc a tras de la 28 de metri direct în plasa lui Dagău.
Budur putea realiza dubla după doar câteva minute, dar a trimis pe lângă poartă din 2 metri dintr-o centrare a lui Piț. În minutul 76, gazdele au cerut penalty la o intervenție a lui Siminic asupra lui Tecsi, dar acesta a primit doar un galben pentru proteste.
În prelungiri, Gâlcă a încasat două galbene într-un minut, pentru un fault și proteste, și a fost eliminat.
Așadar, scor final 1-1 și Crișul ra­tează șansa de a urca pe podium. Echipa lui Abrudean se află pe pozi­ția a patra, la egalitate de puncte cu Metalurgistul Cugir și Național Sebiș.
Peste o săptămână la Criș so­sește Millenium Giarmata.
Formații:
FC Hunedoara: Cobliș – C. Crăciunesc (Simionov 75), D. Creciunesc, Ionică, Trășcan – Al. Dan, Iacob, Bloj (Scânteie 83), Marinca (Bularda 46) – Kocsis (Bălăuță 63), Tecsi.
Crișul: Dagău – Lazăr, Al. Pavel, Siminic – Ciornei (Al. Mihai 83), Maghici, Fl. Gâlcă, Lezeu – Piț, Modan, Budur.
Arbitri: Alexandru Suvar (Sibiu) – Cristian Cosmescu (Pitești), Marian Costache ( Râmnicu Vâlcea).
Observatori: Marius Zgovancu (Tg. Jiu), Cătălin Pașcanu ( Cugir).

Recomandările redacției