agresiuneZilele trecute, doi agresori ai unui bărbat în vârstă de 76 de ani din Agrişul Mare, au fost trimişi în ju­decată pentru faptele săvârşite. În noaptea de 5 spre 6 aprilie, în jurul orei 23.30, doi bărbaţi au pătruns în curtea bătrânului, din Agrişul Mare, iar din curte, pe o fereastră, au pătruns în interiorul locuinţei de unde, au furat un cablu prelungitor și un fierăstrău mecanic marca Stihl, după care au părăsit locuinţa pentru scurt timp.
Peste o vreme au revenit, au pătruns din nou în locuinţă după ce au mutat de la locul lui parul care susţinea uşa şi au pătruns în locuinţă cu o lanternă încorporată într-o brichetă.Unul dintre cei doi bărbaţi a lovit uşa cu piciorul, deschizând-o.
La auzirea zgomotului, proprietarul casei, un bărbat în vârstă de 76 de ani, s-a trezit, s-a ridicat din pat şi, s-a îndreptat spre bărbaţii care i-au pătruns în casă. Aceştia l-au prins, l-au agresat, aplicându-i lovituri la nivelul feţei şi, după ce victima s-a dezechilibrat şi a căzut, cei doi i-au aplicat mai multe lovituri cu piciorul la nivelul feţei şi al pieptului, cauzându-i leziuni grave.
Victima a primit îngrijiri medicale, timp de șapte zile, pentru a se recupera, după agresiunea fizică suferită.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus, în cursul săptămânii trecute, trimiterea în judecată a celor doi bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, furt calificat şi violare de domiciliu.
(C.G.)

Recomandările redacției