Doi bulgari, depistaţi cu nereguli de poliţiştii de frontieră

0
229

fals frontieraPoliţiştii de frontieră au depistat doi bulgari care conduceau autoturisme fără a deţine permise de conducere.

În data de 05.04.2014, orele 16.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră Dobri D., de 38 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Germania, bărbatului solicitându-i-se să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Acesta a precizat că nu are asupra documentul solicitat. S-a stabilit că cetăţeanul bulgar nu deţine permis de conducere eliberat de autorităţile bulgare”, preciza comisar şef Daniel Iancu, ofiţer în cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.

La o zi după acest eveniment, tot la Nădlac, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Kasimir S., de 36 de ani, care conducea un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Bulgaria care nu întrunea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru cercetări.

Poliţiştii au întocmit celor doi bărbaţi actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis, respectiv complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.