Un tânăr de 21 de ani, din Arad, a fost prins că a furat din anexa unei locuinţe o maşină de spălat, o drujbă, o maşină de spart betoane, o roabă şi o scară de aluminiu…
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit în urmă cu trei zile că acesta a pătruns, prin ruperea lacătului de la uşă,  în anexa unei locuinţe, de pe strada Barbu Lăutaru din municipiul Arad, de unde a sustras toate bunurile menţio­nate mai sus. Din fericire, obiectele au fost recuperate în totalitate. Acum, poliţiştii continuă ercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Un alt bărbat de 43 de ani a fost depistat că a furat  dintr-o locuinţă din Zăbrani. În urma cercetărilor, poliţiştii Secţiei numărul 7 Poliţie Rurală Lipova  au stabilit că, în data de 10 ianuarie a acestui an, în jurul orelor 15.00, Gheorghe M., de 43 ani, din Arad, a sustras din locuinţa lui P. E. de 49 ani, din aceeşi localitate, mai multe bunuri de uz gos­pădăresc şi un cazan de fontă, de 60 litri. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de furt.

Recomandările redacției