carnagiu
Un grav accident de circulaţie, petrecut sâmbătă, puţin după ora 2,00, între Sintea Mare şi Chişineu-Criş, a provocat moartea a două persoane.
Un şofer de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Caraş-Severin, în timp ce se angajase în efectuarea unei curbe, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un autoturism BMW, care circula regulamentar din sens opus.
Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că, “în urma impactului deosebit de violent, şoferul autoturismului BMW, în vârstă de 31 de ani, dar şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 26 de ani, au decedat pe loc”.
Cu toate că la faţa locului a sosit şi un echipaj SMURD de la Chişineu-Criş, pentru cele două persoane din autoturismul BMW nu s-a mai putut face absolut nimic.
De asemenea, şi şoferul autoturismului Opel, un bărbat de 23 de ani (şi care, până în acest moment al cercetării, se face vinovat sută la sută de producerea accidentului), a fost rănit grav. Viaţa acestuia, însă, nu este pusă în pericol, fiind transportat la spital.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Recomandările redacției