trimitere 2Naţionala de polo seniori a României se va reuni luni, 3 iunie, pentru pregătirile destinate Campionatului Mondial, care va avea loc la Barcelona, în perioada 19 iulie – 4 august.
Tricolorii anticipează competiția cu un turneu internațional (7-9 iunie) la Istanbul, în Turcia, unde pe lângă țara gazdă și România vor mai fi prezente reprezentativele Slovaciei şi Georgiei.
Printre cei 21 de poloişti convocaţi de selecţionerul Vlad Hagiu se numără şi doi componenţi ai celor de la AMEFA, portarul David Săcui şi Levente Vancsik. Alături de cei doi, Aradul mai are un reprezentant la naţională, Codrin Cotrău de la Steaua fiind originar din oraşul nostru. România este repartizată la Mondiale în grupa D, alături de Italia, Germania şi Kazakhstan.
În altă ordine de idei, Campionatul Naţional de juniori îşi consumă de joi până sâmbătă al doilea turneu final, meciurile urmând a se disputa la ba­zinul Steaua, din Complexul Sportiv Ghencea. AMEFA Arad va juca joi cu Crişul Oradea şi Dinamo, vineri cu Triumf Bucureşti şi Viitorul Cluj şi sâmbătă cu Steaua.
După primul turneu final, desfăşurat la Arad, AMEFA ocupă locul trei în clasament, cu nouă puncte, la trei distanţă de Crişul şi Triumf, care au 12 puncte.

Recomandările redacției