Doi tineri și o mașină. Au vrut să fie hoți, dar nu le-a reușit

0
454

Unii încep de mici să facă diferite activități infracționale. Așa a fost și în cazul a doi tineri care au încercat să fure câte ceva dintr-o mașină, dar au fost prinși de polițiștii care, din întâmplare patrulau exact prin zona în care aceștia se aflau deja.

Așadar, doi băieți de doar 15, respectiv 17 ani s-au gândit că ar putea foarte ușor să facă niște bani de buzunar dacă dau spargerea unui autoturism. Poate chiar reușeau și se puteau bucura în voie de banii furați, dar nu acesta le-a fost norocul.

Tinerii au fost prinși ieri, în data de 3 decembrie a.c., de un echipaj care se afla în serviciul de patrulare de noapte, în zona 300 din cartierul Micălaca. Polițiștii de siguranță publică i-au depistat în flagrant în timp ce au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Marcel Olinescu, din interiorul căruia au sustras o borsetă, în care se găseau 100 de lei.

Prejudicul a fost recuperat, iar persoana vătămată a optat pentru împăcarea cu făptuitorii.

Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.