Sorin Micescu sau „Mitchie“, așa cum era el cunoscut printre prietenii săi, a încetat din viață. Muzician talentat, s-a numărat printre cei care au înființat trupa Hidro Grup, alături de regretatul Leo Iorga, Dan Miron sau Teo Boar, printre alții. Ulterior, trupa și-a schimbat denumirea în Pacific.
Câțiva dintre membrii trupei, printre care și Mitchie au reînființat Hidro Grup 8 Revival.
„Cu adâncă durere ne despărțim de bunul nostru prieten, Sorin Micescu. Drum lin Micii! Dumnezeu să te odihnească în pace!“, este anunțul celor de la Hidro Grup 8 Revival.
Sorin Micescu a fost extrem de talentat, cântând la chitară bas, voce, dar și la clape, iar repertoriul său cuprindea aproape toate genurile de muzică. De asemenea, a cochetat și cu poezia.
„Dragi prieteni, va anuntam cu tristete ca ne-a parasit Sorin Micescu „Mici”, fostul nostru coleg din trupa „Pacific” in anii 80′.
Solist vocal, basist si tobosar, Mici a fost colegul nostru inca din anii liceului, pe cand cantam in trupa „Hidro Grup 8”, alaturi de regretatul Leo Iorga si alti colegi.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace.
Condoleante familiei“, este anunțul celor de la Pacifica.
Sorin Mitchie Micescu nu împlinise 60 de ani.
„Am mai pierdut un prieten bun, SORIN MICESCU sau “Mici” cum îi spuneam noi. A cântat în trupa Pacific în anii 80, a cântat și folk.
Dumnezeu să-l odihnească în pace…“, scrie și Daniel Julean.
Dumnezeu să îl odihnească!

Floare de măr – Sorin Micescu: https://www.google.com/search?q=sorin+micescu&oq=sorin+micescu+&aqs=chrome..69i57j33i160.265189079j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:1cc3f2b3,vid:inuKLUGfC4k

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției