caprarPreşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, îl acuză pe colegul său Mihăiţă Calimente de faptul că destabilizează Uniunea Social Liberală la Arad. Căprar susţine că liberalul uită de unde a plecat şi că există un proiect comun numit USL. „Am o relaţie bună cu do­m­nul Ioan Cristina şi cu ceilalţi colegi, dar domnul Calimente face notă distinctă. Deputatul Mihăiţă Calimente se pare că are interese personale şi uită că suntem împreună într-un proiect numit Uniunea Social Libe­rală. Dânsul se comportă ca şi cum ar fi în opoziţie, iar dacă îşi doreşte să fie în opoziţie îl invităm să o facă, dar nu în cadrul USL. Înainte de alegeri am discutat mai bine de o lună de zile despre principiile pe care va func­ţiona USL la Arad, iar acum deputatul Mihăiţă Calimente nu le mai res­pectă”, a afirmat Dorel Căprar, întrebat fiind de relaţiile din interiorul USL Arad.
Liderul social-democrat arădean mai spune că disciplina de partid este cea care trebuie să primeze. „Relaţia politică a USL Arad sperăm să nu fie dezbinată de anumite aspecte personale şi fac apel ca aceste ieşiri să fie tratate cu maximă maturitate. Disciplina de partid trebuie să pri­meze în toate organizaţiile USL. Nu mi se pare normal ca un deputat USL să aibă abordări critice vis-a-vis de premierul Victor Ponta, iar dacă în acele momente (n.r. numirea procurorului şef şi al şefului DNA) nu l-am contrazis pe Mihăiţă Calimente a fost pentru că nu am vrut să ne bălăcărim în presă. Cred că a fost vorba doar de nişte rătăciri ale deputatului arădean”, a mai declarat Dorel Căprar.
Contactat telefonic pentru a comenta declaraţiile liderului social-democrat arădean, deputatul Mihăiţă Calimente a afir­mat că acuzele lui Dorel Căprar nu au nicio acoperire. „Nu vreau să comentez ce spun unii oameni care aduc acuze în presă fără probe şi dovezi. Să spună «merci» că nu îl dau în judecată pe omul acesta al cărui nume nu mi-l amintesc”, a replicat deputatul Mihăiţă Calimente.

Recomandările redacției