dosso3La aproape o săptămână de la neferi­citul incident din minutul 30 al partidei al confruntării UTA – Luceafărul, soldat cu accidentarea și apoi pierderea rinichiului stâng de către Dumitru Paul, jucătorul arădenilor implicat în acea fază l-a vizitat la spital pe portarul orădenilor. Acesta este internat de sâmbătă la Spitalul Clinic Județean din orașul de pe Crișul Repede și le are în permanență alături pe mama și prietena lui și dacă totul decurge normal, luni va fi externat. Fostul fotbalist al celor de la ACU a primit vizite din partea tuturor coechipierilor de la Luceafărul, antrenorilor și conducătorilor, iar joi, după cum vă spuneam, a fost rândul lui Sindou Dosso și lui Dorin Stana, directorul administrativ al „alb-roșiilor” să schimbe câteva vorbe cu el.
Utiștii au adus cu ei o minge semnată de toți jucătorii „Bătrânei Doamne” dar și un fanion al echipei emblemă a orașului. „Ne pare atât de rău pentru ceea ce s-a întâmplat încât am da orice să-l vedem din nou sănătos, pe terenul de fotbal. Poate, va fi posibil un transplant și Paul să-și poată vedea de cariera sa promițătoare. Oricum, clubul UTA este moral alături de Paul și-l va ajuta cu tot ce poate și de acum înainte”, ne-a mărturisit Stana.
La capătul vizitei de 30 de minute, Dosso era ceva mai liniștit decât zilele precedente și asta pentru că Dumitru Paul i-a spus personal că nu-l consideră vinovat pentru cele întâmplate vinerea trecută. „Am vorbit despre cele petrecute la acea fază, i-am spus că nu am intrat în el intenționat, pur și simplu nu l-am văzut. Nu era supărat pe mine, a spus și el că astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Îmi pare foarte rău că și-a pierdut un rinichi, nu am putut dormi noaptea, dar după discuția de astăzi mă simt mai bine. Chiar dacă e la pat, el e foarte puternic din punct de vedere mental. Speră că va mai juca fotbal și eu mă rog să se întâmple asta. Din păcate, mama sa plânge mult lângă el, știu și o înțeleg că suferă. Sper ca Paul să se facă bine, poate vom mai fi adversari sau coechipieri într-o zi”, ne-a declarat atacantul ivorian al „textiliștilor”.
Și Adrian Falub l-a simțit destul de afectat pe jucătorul său, pe care forma sportivă l-ar recomanda titular la Râmnicu Vâlcea. „A jucat titular două meciuri și a dat un gol și o pasă de gol. Asta e menirea unui atacant și Dosso a confirmat din acest punct de vedere. L-am simțit puțin altfel în această săptămâmă, mi-a și spus că este afectat de cele petrecute cu Paul. Sper ca după vizita de astăzi (n.a.joi) să-și revină încetul cu încetul și să ne ajute în continuare”, a punctat și Adrian Falub.

Recomandările redacției