Pe drumul dintre Şofronea şi Arad a avut loc sâmbătă, un accident soldat cu două victime.
„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orei 17,50, un tânăr de 19 ani din Şimand, în timp ce a condus un autoturism Renault pe DJ709B, din direcţia localităţii Şofronea spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel condus de un bărbat de 36 de ani din Curtici, care se afla în depăşirea regulamentară a acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Ovidiu Liber.
Din ultimele cercetări reiese că a fost şi o a treia maşină implicată în accident. Se pare că autoturismul marca Renault intenţionase să vireze pe drumul de ţară din stânga şoselei, dar în spatele autoturismului se afla o Dacia Logan gri metalizat, din care cauză şoferul Opelului n-a mai văzut Renaultul şi l-a lovit în plin.
Renault-ul a fost aruncat în şanţul din stânga şoselei iar Opel-ul, avariat de asemenea, a fost scos în partea dreaptă a drumului.
Din păcate, în urma impactului au rezultat şi două victime, ambii răniţi fiind transportaţi de către SMURD şi Ambulanţă la Spitalul Judeţean Arad. „În urma impactului, au suferit răni uşoare conducătorul autoturismului Renault şi o femeie de 33 de ani, pasageră în autoturismul Opel”, a mai spus Ovidiu Liber. Poliţiştii continuă cercetările.
(C.G.)

Recomandările redacției