Aradul este, probabil, ultimul municipiu care-și premiază performerii anului 2018 când vine vorba despre sport. Cu trei, respectiv două zile înainte de Crăciun, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad și Primăria își vor arăta recunoștința față sportivii legitimați la grupările arădene, antrenorii și managerii lor.
DJST-ul va premia astăzi, începând cu ora 14, pe parchetul Sălii Sporturilor Victoria în special „actorii” principali, 12 la număr, împărțiți în patru categorii: cei mai buni seniori, cele mai bune senioare, cei mai buni juniori şi cele mai bune junioare. Toţi pe baza performanţelor internaţionale obţinute în anul 2018. De asemenea vor fi acordate o serie de premii Centenar unor personalităţi marcante din sportul arădean, oameni care au contribuit la promovarea imaginii judeţului nostru prin performanţele lor sau ale sportivilor pe care i-au pregătit.
În fine, Primăria a ales ziua de sâmbătă, 22 decembrie, pentru organizarea Galei anuale. Gheorghe Falcă a stabilit ca de această dată cadrul să fie Târgul de Crăciun, ora de începere fiind 18, aceeași cu prima sirenă a partidei FCC ICIM Arad – CSM Târgoviște, din cadrul primei etape a fazei secunde a LNBF.
Primul criteriu în alegerea premianților la Gala Sportului Arădean este valoarea și performanța, iar al doilea, deloc de neglijat, orientarea în viață.
Sunt demni de a fi premiați doar cei care nu au fost văzuți, aflați sau mirosiți în preajma dușmanilor politici ai lui Falcă, oricare ar fi aceștia.

Recomandările redacției