baschetTrupa arădeană West Olympia Phoenix s-a întors cu mâna goală din cele două deplasări programate în două zile consecutive, la sfârșitul săptămânii trecute. Elevii lui George Mandache și Alexandru Pteancu s-au înclinat la Sibiu și Sfântu Gheorghe, deși au arătat lucruri bune în ambele confruntări, iar diferența de puncte a fost mică.
Pe malul Cibinului, arădenii au câștigat două sferturi, dar a fost insuficient pentru un triumf. Magic Sibiu – Wopar s-a încheiat 87-78 (22-23, 27-18, 9-6, 29-31). „A fost un meci foarte strâns, dar frumos. Din punct de vedere al organizării nu avem de ce să ne plângem. Am avut şi un arbitraj ireproşabil, prestat de doi divizionari, Bukaresti şi Epure. Noi am venit în nouă oameni, fără conducători de joc şi am improvizat”, a povestit Pteancu.
A doua zi, băieții erau la Sfântu Gheorghe, în fața echipei gazdă Vabova, liderul clasamentului. Istoria s-a repetat, arădenii au câștigat două sferturi, dar au ieșit înfrânți. „Un meci echilibrat, din păcate, până la urmă, şi oboseala şi-a spus cuvântul. Am jucat şi în 8 oameni, iar Baltă şi Betea au fost eliminaţi pentru 5 faulturi. Se putea mai mult, dar nu avem cum să ne luptăm cu toată lumea. Putem să ne calificăm dacă batem Braşovul şi rezultatele indirecte ne sunt favorabile”, a spus acelaşi Pteancu.
Lotul WOPAR-ului a fost format din: Betea, Bencze, Mazilu, Baltă, Borozan, Bandula, C. Bondor, B. Bondor şi Totoreanu.
Sâmbătă, de la ora 15, formaţia arădeană încheie grupa. Joacă pe teren propriu, împotriva celor de la Phoenix Corona Braşov.

Recomandările redacției