Național Sebiș își continuă seria de rezultate slabe în acest început de sezon. După eliminarea din Cupă și eșecul de la Lipova din prima etapă, elevii lui Călin Cojocaru au scos doar un punct din prima partidă de pe teren propriu.
Sebișenii au dominat clar partida de la un capăt la altul, având un număr mare de ocazii în prima repriză. Scorul pauzei a fost 0-0 în ciuda șanselor avute de Ruță, En­ciu, Cl. Vereș sau noul venit Ankomah.
Până la urmă gazdele au des­chis scorul în minutul 49, când Szekely a înscris din pasa lui Enciu după un contraatac. Mitanul secund a fost oarecum mai liniștit, dar Cl. Vereș sau Mărgărit puteau majora diferența pentru sebișeni. Până la urmă ineficiența în fața porții i-a costat pe arădeni chiar la ultima fază: Gălan a egalat în urma unui corner, practic din singura ocazie avută de oaspeți în toată partida.
Pentru Național urmează o deplasare la Industria Galda, echipă cu 0 puncte după primele două partide.
Sebiș: Horvat – Pîslaru, Dumitrache, Ciochină – Goșa, Pintea (Moisi 78), Ruță (Petculescu 85), An­ko­mah (Onțel 67), Cl. Vereș – Szekely (Mărgărit 73), Enciu.
Dumbrăvița: Robert Miklos – Udrea, Telescu, Gălan, Liuba (Nanu 53) – Mădălin Stancu (Pecarov 73), Casian Denis – Răzvan Rus, Briciu, Si­laghi (Centea 73) – Bîrză (Ştefan 62).
Arbitri: Narcis Bodocan – Alin Mureșan, Paul Pojar (toți din Cluj).

Recomandările redacției