Două puncte pierdute pe teren propriu: Național Sebiș – FC Avrig 0-0

0
393

Debutul lui Cosmin Merșca pe teren propriu ca „principal” nu a fost cu noroc. Gazdele au ratat mult, lovind de trei ori transversala, și nu au luat decât un punct dintr-un duel cu o echipă inferioară valoric.
De 30 de secunde a fost nevoie pentru ca sebișenii să aibă prima ocazie: Claudiu Vereș a centrat pentru Szekely, care a trimis peste din poziție bună. În minutul 12, Natea a respins de pe linia porții după ce portarul Băică a ieșit rău la o lovitură de colț.
Tot în urma unui corner a venit și prima bară a gazdelor: Mărgărit a lovit transversala în minutul 31, fază la care și Szekely putea des­chide scorul, dar a trimis peste din foarfecă. Deși oaspeții au pus și ei mici probleme, Gakos a fost la post și tabela arăta 0-0 la pauză.
Primele minute ale reprizei secunde au fost încâlcite, cu mai multe faulturi și intrări tari. Pintea putea fi eliminat când l-a lovit fără minge pe Bărculeț, dar „centralul” a acordat doar galben.
În minutul 80, după o serie de erori în defensiva Avrigului, mingea a ajuns la marginea careului, de unde Mărgărit a trimis puternic în transversală. După doar două minute, tot bara l-a salvat și pe Gakos la șutul lui Lascu. Ultima mare ocazie a aparținut sebișenilor: Pintea a tras în transversală din lovitură liberă, iar Mărgărit a ratat incredibil din 7 metri și tabela a rămas neschimbată.
Victoriile Cermeiului și Crișului au lăsat Sebișul pe locul 6, iar în următoarea etapă elevii lui Merșca se deplasează la Ghiroda.
Formații:
Sebiș: Gakos – Goșa, Pîslaru, Dumitrache (Ciochină 78) – Susan, Pintea, Ruță, Cl. Vereș (Pop 72) – Petculescu (Bi Nene 78) – Szekely, Mărgărit.
Avrig: Băică – Cornea (Gombar 62), Natea, Condrea, Macrea – Simion, Bărculeţ, Lascu (Chirca 90+1), Suciu – Coșovan (Stelea 68), Cîrstean.
Arbitri: Răzvan Nacrici (Maramureș) – Radu Pascu ( Satu Mare), Marius Matica (Oradea).
Observatori: Constantin Făniță (Timișoara), Ion Lupșa (Caransebeș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.