dragalinaȘi în prezent Adrian Falub caută un număr 10 care să facă legătura între atac și apărare și să aducă mai multă inventivi­tate pe faza ofensivă, însă pe piață au rămas doar fotbaliști străini. Dacă ar fi fost mai hotărți, utișii îl puteau repatria pe Dragoș Dragalina, care între timp a semnat un contract pe patru luni cu Dacia Mioveni, iar sâmbătă va întoarce armele împotriva arădenilor. Fotbalistul originar din Pâncota a și marcat pentru noua sa formație în remiza (1-1) obținută de argeșeni în „fieful” lui FC Bihor. „M-am acomodat repede la Mioveni, colegii și antrenorii m-au primit bine, s-ar putea să semnez prelungirea înțelegerii în vară. Aș vrea să promovez în tricoul acestei echipe și din moment ce acesta va fi obiectivul nostru de abia în sezonul viitor, s-ar putea să mai rămân aici, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut”, ne-a mărturisit fotbalistul, care nu a negat faptul că în această iarnă a purtat discuții și cu „oficiali” ai „Bătrânei Doamne”, fără a i se propune ceva concret.
De la fatidicul sezon 2005-2006, când UTA a retrogradat în Divizia C, nici Dragalina nu a mai evoluat pentru o formație arădeană, deși a fost la o semnătură distanță în vara anului 2010. Atunci a ales să meargă în Liga a III-a la FC Olt, echipă cu care apoi a evoluat și în eșalonul secund, după care a semnat cu CS Turnu Severin. Nu s-a acomodat acolo, iar acum va întoarce din nou armele chiar împotriva formației fanion a județului său. „Trebuie să recunosc că atunci când joc împotriva echipelor în Arad, cu atât mai mult cu cât este UTA, mă încearcă un sentiment special. Am crescut ca fotbalist acolo și sper ca într-o zi să mă întorc să ajut și eu cum pot, dar, deocamdată, nu vreau decât să-mi fac treaba la echipa la care joc. Sunt conștient că Mioveniul va avea un meci greu împtriva arădenilor, mai ales că victoria cu Poli le-a dat multă încredere și speranță adversarilor noștri că se mai poate promova. Și eu cred că, la cât de strânsă e lupta în vârful clasamentului, se poate întâmpla orice, iar UTA să fie una dintre echipele promovate”, a mai spus fotbalistul de 25 de ani.
Deși este arădean, Dragalina nu are niciun jucător cu care a mai evoluat în meciuri oficiale împreună. „Îl cunosc bine pe Gligor, mi-l amintesc și pe Voiculeț din perioada de pregătire din vară, cred că în general UTA are o echipă solidă și a demonstrat-o din plin în meciul cu Poli. Va fi un duel interesant, sâmbătă, chiar dacă obiectivul nostru nu este promovarea, ci câștigarea tuturor meciurilor rămase de disputat…”, a încheiat arădeanul, lăsând să se înțeleagă că, undeva în sinea lor, argeșenii mai speră să prindă un ultim tren spre Liga 1.

Recomandările redacției