draganUltimele două etape l-au scos la rampă din rândurile lui CS Vladimirescu pe Robert Cosmin Drăgan. Născut în 1992 la Oravița, mijlocașul a început fotbalul la Liberty Salonta, a trecut la Jiul Petroșani, iar înainte să ajungă la Vladimirescu a jucat pentru Flacăra Făget. A marcat atât în meciul cu Motru, de săptămâna trecută, cât și în cel de ieri, când golul său a adus prima victorie a arădenilor.
„După atâta vreme de secetă, meritam să iasă soarele și pe strada noastră. Sunt fericit că am înscris eu”, a mărturisit tânărul fotbalist, încrezător în ce se poate întâmpla la Vladimirescu: „Multe meciuri le-am pierdut la limită, e frustrant să pierzi așa, dar să spunem pe un drum bun acum. Suntem mult mai uniți și asta contează. Cel puțin ultimele două meciuri ne-au strâns și ne-au ambiționat foarte mult”.
La Lugoj se poate strânge clasamentul
Runda viitoare, CS Vladimirescu merge în fieful celor de la Vulturii Lugoj, de care îi despart două puncte, timișenii având însă două meciuri mai puțini disputate (după-amiază joacă la Caransebeș). Riscând, poate fi clipa relansării. „Exact asta ne-a spus și domnul Sculici, depinde doar de noi acolo, de dorința noastră de a crește. Eu cred că abordăm cu altă mentalitate restul meciurilor, avem alt moral acum, după victorie. Mergem să câștigăm, nu avem altceva de făcut și nici de pierdut. Eu sper și cred că ne vom salva!”, a conchis Drăgan.
Triumful arădenilor în faţa celor de la Muncitorul i-a pus, de altfel, în gardă pe cei din Lugoj, autori ai unei victorii la Caransebeș în ultima etapă din seria IV.
„CS Vladimirescu este un adversar imprevizibil, care a dispus de Muncitorul, echipă ce trecea de Caransebeş, ceea ce sugerează că rezultatele nu sunt prea concludente. De aceea noi ne concentrăm doar pe activitatea şi redresarea echipei noastre”, a anticipat antrenorul Remus Steop, citat de sportim.ro. Vulturii Lugoj mai are de disputat 9 partide în retur: CS Vladimirescu (acasă), la Muncitorul Reşiţa (deplasare), Minerul Motru (a), Flacăra Făget (a), Jiul Rovinari (a), Apa Craiova (d), Minerul Mătăsari (a), CSM Reşiţa (d), Millenium Giarmata (a).

Recomandările redacției