dragalinaFotbalistul arădean originar din Pâncota n-a stat mult pe margine după despărțirea de CS Turnu Severin. Dragoș Dragalina (25 de ani) s-a înțeles cu divizionara secundă CS Mioveni, colega din seria B a UTA-ei. Argeșenii sunt pe locul 6 (15 puncte), la două puncte în spatele alb-roșiilor, și sunt pregătiți de fostul internațional Flavius Stoican.
Mișcarea a fost confirmată de Dragalina pentru gds.ro: „Sunt de o săptămână la Mioveni şi ne-am înţeles, voi semna zilele viitoare un contract până la finalul campionatului, cu drept de prelungire pe doi ani. Sunt mulţumit de condiţii, avem un lot valoros şi un proiect îndrăzneţ. Nu ştiu dacă mai sunt şanse anul acesta la promovare, dar cu siguranţă că la anul ăsta va fi obiectivul. Eu sunt mai optimist, cred că se poate din acest sezon”.
Dragalina a fost adus pentru a întări ofensiva fostei divizionare A, în al același compartiment mai fiind aduși Ayza și Vintilă. „Dragalina a prins ultimele patru zile din cantonamentul de la Sinaia, iar acum o să facă separat de restul grupului pînă va fi OK cu pregătirea”, a afirmat antrenorul Stoican, completat de preşedintele Olteanu: „A venit la echipă şi va rămîne cu noi“.
Dragalina a jucat la Șoimii Pâncota, UTA, CFR Timișoara, Dinamo II, FC Olt și CS Severin. Probabil cea mai prolifică perioadă a trăit-o la FC Olt, unde a fost golgeterul echipei lui Dan Oprescu.

Recomandările redacției