horoscop_relatie_cupluTrendurile nu se schimbă doar în industria modei! Iată care sunt principalele tendinţe de anul acesta în materie de dragoste şi relaţii:
Oare ce-a vrut sa spuna…?
De cate ori nu ai citit si recitit de un milion de ori un mesaj sau un e-mail primit de la el, incercand sa-ti dai seama daca te place sau nu, daca e pregatit pentru o relatie sau vrea doar sa se distreze? De acum, nu mai trebuie sa-ti bati capul facand analize pe text – comunitatea de barbati de pe hetexted.com e gata sa-ti dea o mana de ajutor! Tu postezi mesajul primit, iar ei dau verdictul – te place sau nu! Acest site a fost lansat la sfarsitul anului trecut si a avut peste 1,4 milioane de vizite in primele cinci saptamani! Ce-i drept, uneori nu ne-ar strica o parere obiectiva si… masculina!

No more drama!

Faptul ca traim in „era” Facebook-ului are si dezavantaje: ne despartim, incercam sa ne vedem de viata, dar toate update-urile, postarile si schimbarile de status ale partenerului ne fac sa uitam – incet, dar sigur – de ce am renuntat la el. Desigur, e foarte simplu sa-l scoti din lista de prieteni sau sa-l blochezi; din pacate insa, putine dintre noi fac acest lucru. Pe principiul „sa mai vad si eu ce face…”, ajungem sa creem un cerc vicios, tot intorcandu-ne in trecut. A venit insa timpul unei schimbari: daca motivul despartirii a fost cu adevarat serios, dar pe tine nu te lasa inima sa-l excluzi total si din viata ta virtuala, e cazul sa renunti tu la ea! Inchide-ti absolut toate conturile, concentreaza-te mai mult asupra activitatilor reale si nu reactiva paginile pana cand nu esti sigura ca nu-i vei mai vizualiza pagina. Fa din 2013 anul linistii sufletesti si alegerilor intelepte!

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției