Fotbalul românesc este în doliu, după ce un mare jucător a murit la doar 42 de ani, în urma unei boli necrutătoare. Este vroba despre Adrian Muşat, care a activat în prima ligă, la Extensiv Craiova şi Gloria Bistriţa. Ultima dată fusese legitimat la CSM Sighetu Marmaţiei, cu care a promovat în Liga 3.

La Arad, a jucat pentru echipa ACU.

Fostul atacant Adrian Mușat s-a stins din viață la doar 42 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Aceasta a jucat în Liga 1, la Extensiv Craiova și Gloria Bistrița. Crescut la Plimob Sighet, el a mai evoluat, de-a lungul timpului, la Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach (Austria), înainte de a-și încheia cariera de fotbalist în urmă cu doi ani, la CSM Sighetu Marmației, unde a pus umărul la promovarea în Liga 3.

„Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Muşat, un om excepţional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, a transmis CSM Sighetu Marmaţiei.

„Născut la 8 Septembrie 1980, Mușat, a fost crescut la echipa Plimob Sighet. A urmat calea fotbalului la echipe precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Bärnbach, ASK Koflach (ambele Austria), CSM Sighetu Marmatiei, echipa de la care s-a retras in urma cu doi ani. Apogeul carierei l-a atins la Gloria Bistrița și Extensiv Craiova, echipe la care a activat in Divizia A“.

sursa: playtech.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției