Ducesa Catherine de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a fost desemnată cea mai influentă figură regală din modă, potrivit unui top realizat de compania eBay, informează Mediafax. Ducesa Catherine a influenţat cel mai mult alegerile vestimentare ale clienţilor acestei platforme online, potrivit unui raport anual al companiei.

În ultimul an, cu ţinutele pe care le-a purtat în timp ce era însărcinată cu prinţul Louis, născut pe 23 aprilie, aceasta a generat cele mai multe căutări online pe platformă, comparativ cu oricare alt membru al familiei regale britanice.

Astfel, căutările privind paltoanele dedicate femeilor însărcinate s-au triplat din noiembrie 2017, când ducesa a anunţat că va avea un al treilea copil. În aprilie, căutările privind ţinutele realizate de designerul Jenny Packham aproape s-au dublat după ce ducesa a apărut într-o rochie roşie pentru a-l prezenta lumii pe prinţul Louis.

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat ducesa Meghan de Sussex, cunoscută pentru preferinţa sa pentru hainele cu guler bărcuţă. Influenţa ei în materie de modă a cunoscut punctul culminant imediat după nunta sa şi a prinţului Harry, care a avut loc pe 19 mai. Ducesa a ales o rochie de mireasă marca Givenchy, generând o creştere cu 60% a căutărilor pentru acest designer pe platforma eBay.

Pe poziţia a treia în acest top s-a situat prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, fiica prinţului William şi a ducesei Catherine. Coroana cu flori pe care a purtat-o la nunta ducesei Meghan, unde a fost domnişoară de onoare, a generat o creştere de 60% a căutărilor pentru produse similare.

Topul 5 este completat de fratele mai mare al prinţesei Charlotte, prinţul George, în vârstă de cinci ani, pe poziţia a patra, şi de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Recomandările redacției