CFR Cluj a fost învinsă de UTA pe teren propriu într-un meci al celei de a 11-a etape din Liga I. Cele două campione din Provincie s-au duelat duminică seara, de la ora 20. Utiștii rămân neînvinşi pe teren advers în sezonul actual, palmaresul acestora cuprinzând două succese (1-0 cu Dinamo, 3-2 cu FC Botoşani) şi trei rezultate de egalitate cât și victoria din seara precedentă.

De cealaltă parte CFR Cluj a ajuns după meciul de duminică seara la a doua înfrângere în ultimele 16 meciuri disputate. Până la întâlnirea de ieri seară CFR şi UTA s-au mai întâlnit de 22 de ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte nouă victorii, iar alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

În prima repriză UTA a reușit să țină piept echipei clujene printr-un joc defensiv, însă poarta adversă nu a fost atinsă aproape de loc.

Însă în ce-a de a doua repriză formația lui Laszlo Balint reușește să pătrundă în careul advers prin Buhăcianu, care a reușit să ajungă la marginea careului și să poziționeze mingea lui Hora așa încât acesta să îl surprindă pe Bălgrădean cu un șut central.

Formații:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Ciobotariu, Burcă, Latovlevici – Djokovic, Soares, Itu – Chipciu, Debeljuh, Pereira

Antrenor: Dan Petrescu.

UTA: Iacob – Tomozei, Benga, Albu, Rumbullaku – Isac, Roșu – Tescan, Rus, Ursu – Buhăcianu Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – George Neacșu (Câmplulung Muscel – Argeș), Romică Bîrdeș (Pitești). Rezervă: Robert Avram (Pitești)

Observator FRF: Aron Huzu (Sibiu).

Recomandările redacției