draganÎn turul campionatului, trupa din Sânicolau Mic le-a produs celor de la Ineu singura înfrângere, în urma unui meci în care Ineul a avut vreo 15-20 de cornere. Zărăndanii au rămas cu rană neînchisă după acel joc, iar revederea a fost așteptată cu interes maxim.
La retur n-a participat antrenorul Banatului, Mircea Aslău, prins cu probleme personale, așa că rolul de antrenor și l-a asumat portarul Florin Trifoi. Orice încercare a alb-violeților a fost zădărnicită însă de o formație ineuană cu sete imensă de revanșă și decisă să fructifice absolut orice șansă ivită. Au apărut ocazii nenumărate, din care jucătorii lui Adrian Abrudean au mitraliat de 10 ori. Lista marcatorilor i-a cuprins pe Georgiu, Petcuț, Drăgan (3), Morar (2), Voștinar și Nădăban (2), Trifoi și rezerva sa Tamșa (pe teren după pauză) primind fiecare câte cinci goluri de căciulă!
„Meciul a fost la discreția noastră de la cap la coadă, felicit echipa mea pentru modul în care a abordat această partidă. Mai puteam înscrie, am încercat, din acțiuni lucrate, să ducem mingea în fața porții adverse și mă bucur că am reușit. Terenul a fost foarte greu, dar echipele au putut să practice un fotbal bun”, a comentat „Știli”. Pentru Ineu, e al treilea meci la rând câștigat la scor mare, după 6-1 cu Speranța Turnu și 7-0 cu Victoria Zăbrani.
Ineu: Pașcalău – Cornea, Iaroș, Nicolau (Malancu), Sg. Popa (Voștinar), Georgiu (Morar), Iambor, Nădăban, Berar, Petcuț, Drăgan (Șulumberchean).
Banatul: Trifoi (Tamșa) – Gabor, Koncz, Oros (Vuia), Domenyi, Țigan, Mureșan (Bîta), Purdescu, Moț, Dolineanu (P. Barb), Geanîm.
Arbitri: Daniel Burcă – Paul Ardelean, Zoltan Nagy. Observatori: Dumitru Buică, Romulus Babău.

Recomandările redacției