O nouă intervenție de protezare de șold, de data aceasta la un pacient de 91 de ani!
Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie și traumatologie împreună cu medici rezidenti ortopedie și dr. Eliza Geantă, medic specialist anestezie și terapie intensivă au salvat piciorul unui bărbat de 91 de ani, din Arad, care a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe cu o fractură la nivelul șoldului.
Intervenția a durat mai bine de o oră, mai apoi pacientul fiind transferat direct în salonul din Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, fără să necesite ingrijiri de terapie intensivă post-operatorie.
❤️Din echipa operatorie au făcut parte:
🔹️Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie și traumatologie
🔹️Dr. Eliza Geantă, medic specialist ATI
🔹️Dr.rez. ortopedie: Gabriel Brie
🔹️Dr.rez. ortopedie: Sergiu Țugui
🔹️Dr.rez. anestezie și terapie intensivă: Andreea Margaian
🔹️Asist.med.Codruta Gabor
🔹️Asist.med. Angelica Faur
🔹️Asist.med. Andreea Marcu
În cursul zilei de vineri, același doctor Bogdan Jitaru a realizat o altă operație dificilă, de data aceea însă la o pacientă de 100 de ani.

„Intervenție deosebită, finalizată cu succes, în urmă cu câteva minute, de către o echipă medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, formată din medici și asistenți medicali din specialitățile ortopedie și anestezie!
❗️Dr. Bogdan Jitaru, medic specialist ortopedie și traumatologie a efectuat o protezare de șold la o arădeancă, extrem de curajoasă, în vârstă de 100 de ani!
❗️Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe după ce a căzut acasă, suferind o fractură la nivelul șoldului. Medicii i-au efectuat, de îndată, investigațiile necesare constatând că se impune efectuarea unei intervenții de specialitate pentru aplicarea unei proteze la șold”, conform Siminei Roz, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Județean Arad.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției