După doar trei zile de când a fost eliberat din penitenciar, un clujean a comis o altă infracțiune(VIDEO)

0
317

Tâlhăria este o infracțiune foarte gravă, comisă în acest caz de un bărbat sub influența aloolului. Acesta i-a dat în cap prietenului de pahar și i-a furat o sumă de bani.

Ieri seara, în jurul orei 21.00, jandarmii arădeni au fost solicitați, pe apelul unic de urgență 112, să intervină într-un parc din municipiu, unde a fost raportat un caz de tâlhărie. Apelul a fost făcut de către un cetățean care a asistat la întreaga șcenă.

Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului.

La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat, după aproximativ două ore de căutări, într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei. Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deorece avea nevoie de bani să plătească o amendă.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform Codului Penal.

Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.