Pentrul al doilea sezon consecutiv, Crișul Chișineu-Criș are șansa să termine turul de campionat pe podiumul seriei a IV-a a Ligii
a III-a. Pentru asta are nevoie de victorie în ultimul meci al toamnei, pe care-l va disputa sâmbătă, de la ora 14, contra celor de la Fortuna Becicherecu Mic.
Până în urmă cu o lună de zile, nou promovata din județul Timiș era neînvinsă, dar lide­rul FC U Craiova a produs scurt-circuitul. De atunci, echipa lui Vasile Luță au mai pierdut la precedenta vizită în județul nostru, la Cermei, pentru ca etapa trecută să se împiedice pe teren propriu de codașa din Deva. În schimb, Crișul s-a impus în fața unei alte formații din județul vecin tocmai pe terenul acesteia, grație a doi dintre juniorii săi. Marian Codrea a reușit o „dublă”, Velcotă a încris pentru „alb-violeți”, iar portarul Rafael Zamfir a salvat rezultatul în prelungiri prin apărarea unei lovituri de la 11 metri. „Fiind crescut de UTA, bucuria a fost dublă. Mi-am ajutat echipa să câștige și am învins-o pe Poli. Sunt mulțumit de alegerea de a veni la Chișineu-Criș, chiar dacă nu am jucat mereu. Mi-au prins bine însă meciurile jucate la nivel de seniori, pentru o formație cu pretenții în fotbalul județean. Sper să evoluez mai mult în retur, dar acum e important să terminăm anul cu o victorie. Domnul antrenor ne-a comunicat deja că meciul de sâmbătă e, poate, cel mai important meci al turului. Trebuie să câștigăm pentru a termina cel puțin pe locul 3 această primă parte a sezonului. Vom întâlni o formație ce pierde greu, deși în ultimul timp nu a mers foarte bine. Trebuie să fim foarte concentrați, să nu ne gândim la vacanță niciun moment și atunci avem șanse mari să câștigăm”, susține goal-keeperul de 18 ani al „alb-albaștrilor”.
În disputa de peste două zile de pe arena „Aurel Ardelean”, Abrudean nu va putea conta pe Blănaru (accidentat) și Mateucă (care și-a reziliat amiabil contractul cu Crișul). Dincolo, absentează fundașul Marius Toma (suspendat).
Formații probabile:
Crișul: Zamfir – Onuțan, Sabău, Calvin, Suslak – Ember, Pavel, Clej – Piț, M. Codrea (Modan), Roșu.
Becicherec: Costoaie – Leucian, Hodiș, Soare, Roșie – Stănilă, Zurbagiu – Z. Radu, Bostan, Centea – Bîrză.

Recomandările redacției