puscasDeși și-au dorit foarte mult să ajungă în elita fotbalului românesc, formațiile fanion ale Aradului și Bihorului se vor înfrunta și la anul în eșalonul secund. Însă, spre deosebire de echipa de pe Mureș, orădenii pot spune că au rea­lizat ceva la căderea cortinei. Atacantul lor, George Pușcaș, a semnat un contract cu puternica grupare italiană, Internazionale Milano, pentru care va evolua în următorii trei ani. La început la Primavera, iar apoi, dacă confirmă așteptările, chiar sub comanda lui Walter Mazzarri, noul tehnician al „nerazzurrilor”.
Pușcaș are 17 ani și a înscris două goluri pentru FC Bihor în prezenta sta­giune, în confruntările cu FC Argeș și FC Maramureș.
„Nu pot să-mi arog merite pentru acest transfer, eu doar l-am folosit ori de câte ori am avut posibilitatea. Eu un fotbalist valoros, de perspectivă, îi doresc multă baftă”, ne-a declarat Marian Pană, tehnicianul „roș-albaștriilor”.
Cel mai probabil, fotbalistul crescut de Liberty Salonta nu va fi titular joi seară, dar va avea ocazia să bifeze câteva minute în disputa cu UTA la despărțirea de fotbalul bihorean.

Recomandările redacției