1 2 3O serie de rezultate bune vine să încununeze, în anul școlar 2012-2013, eforturile elevilor sportivi de la Școala Gimnazială Șimand, îndrumați și antrenați de profesorii Daniel Mărcuş, Liviu Borlea şi Raul Petcuţ.
Astfel, la atletism, echipa de tetra­tlon fete gimnaziu, formată din atletele Denisa Milaş, Monica Ioanovici, Larisa Tang, Irina Tinca, Denisa Tagani a obținut miercurea trecută (03.04.2013), la Timișoara, locul întâi la concursul de preselecție derulat aici. Acest loc întâi le-a adus totodată și calificarea la a patra fază – faza naţională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (O.N.S.Ş.) ce va avea loc în zilele de 19 și 20 aprilie a.c. la Vâlcea.
De asemenea, și la sporturile de echipă s-au obținut rezultate meritorii, cum ar fi cele de la handbal unde, în luna martie, la Drobeta Turnu Severin, la faza pe zonă a O.N.S.Ş. elevii Şcolii Gimnaziale Şimand au obţinut locul III, la handbal fete gimnaziu rural. Echipa a fost compusă din elevele: Larisa Pocioian, Mădălina David, Larisa Tang, Monica Ioanovici, Irina Tinca, Denisa Tagani, Alina Ignat, Diana Rotariu, Monica Vinter, Oana Buhai şi Oana Ungurean.
Eleva Monica Ioanovici a obţinut un loc onorabil (XII) și la faza naţională de cros organizată în luna martie la Craiova.
Mai putem adăuga și rezultatele bune obținute la badminton unde elevii Denis Sferdian şi Larisa Tang sunt campioni judeţeni şi vor reprezenta judeţul Arad la faza naţională O.N.S.Ş ce se va desfășura în această lună la Oneşti, județul Bacău.
„Mulţumim tuturor celor implicați alături de copii – părinți, profesori, conducerea școlii, sponsori – pentru sprijinul acordat pentru suți­nerea de care am avut parte în efortul nostru comun de obţinere a acestor frumoase rezultate“ – a fost cuvântul de încheiere al profesorului Daniel Mărcuş, unul din artizanii acestor rezultate deosebite obținute de copii în activi­tățile competiționale școlare.

Recomandările redacției