elena_udrea_cocosFostul ministru al Turismului Elena Udrea a pus capăt mariajului cu Dorin Cocoş, după 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au despărţit într-un mod „amiabil”, în faţa notarului.

Un nou divorţ în lumea bună. Elena Udrea şi Dorin Cocoş au decis că a venit vremea ca drumurile lor să se despartă. DEFINITIV!

Cei doi au pus capăt unei căsnicii de 10 ani.

Iată, mai joc, comunicatul pe care Udrea şi Cocoş l-au transmis:

„După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului.

Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi.

Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.

De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii.

Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea.

Precizăm că aceasta este singura declaraţie pe care o vom face”.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției