Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Arad şi Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, organizează astăzi, la ora 10.00, la Expo Arad Internaţional, deschiderea festivă a „Târgului Educaţiei” în învăţământul preuniversitar. Evenimentul se află la cea de-a XIII-a ediţie şi este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Local Arad şi al Asociaţiei Educatio.
„Prin acest eveniment important pentru învăţământul preuniversitar arădean, oferim elevilor noştri, din clasele a VIII-a, posibilitatea informării directe, deciziei şi orientării educaţionale pentru o carieră europeană. Fiecare unitate de învăţământ a primit din partea organizatorilor, pentru elevii din clasele a VIII a, un exemplar din Ghidul ofertelor de educaţie pentru anul şcolar 2013-2014, iar formatul PDF a fost postat pe Forumul ISJ Arad“, ne-a declarat prof. Claudius Mladin, inspectorul şcolar general al judeţului Arad.
Astăzi şi mâine sunt aşteptaţi aproximativ 2000 de elevi din clasele a VIII-a, din municipiu şi judeţ. 30 de unităţi de învăţământ preuniversitar îşi vor prezenta oferta educaţională pentru anul şcolar următor în cadrul standurilor special amenajate şi 17 de unităţi de învăţământ vor participa cu momente artistice.

Recomandările redacției