Vacanța roș-albilor s-a încheiat rapid. Mai puțin de două săptămâni despart UTA de primul meci oficial din 2021, cel cu Viitorul Constanța, așa că Laszlo Balint și staff-ul său i-au convocat astăzi pe fotbaliștii UTA-ei pentru prima mișcare a anului.

Ținând cont de formatul competiției, vacanța a fost foarte scurtă, destul de dificilă pentru noi, datorită modului nu tocmai fericit în care am încheiat prima parte a sezonului. Dar cu atât mai motivați suntem, ne întoarcem la muncă determinați, ambițioși și încercăm să lucrăm acolo unde trebuie lucrat în așa fel încât UTA să devină mai puternică”, a transmis antrenorul principal Laszlo Balint.

Florin Iacob, Dragoș Balauru, Marius Tomozei, Cristian Bustea, Florin Ilie, Cristian Melinte, Alexandru Benga, Erico Da Silva, Simo Roumpoulakou, Damian Isac, Neluț Roșu, Alexandru Albu, David Miculescu, Alexandru Oroian, Denis Rusu, Valentin Buhăcianu, Denis Hrezdac, Ciprian Rus, Ioan Hora, Dragoș Tescan s-au prezentat la reunirea echipei. Noutățile din lot sunt preconizate să apară în perioada imediat următoare.

Gyuszi Balint a oferit detalii despre prima săptămână a pregătirii:Programul e destul de aglomerat, trebuie să fim foarte bine organizați pentru a evita orice eventuală problemă care ar putea apărea de pe urma acestui virus. Vom face testările pe data de 6 pentru a ține cont de acea perioadă de incubație. Până atunci suntem organizați pe grupe, nu folosim absolut niciun spațiu interior. Avem vizita medicală, testări fizice, iar prima săptămână de pregătire o încheiem cu un amical în Ungaria. Sperăm să parcurgem toți pașii necesari ca să ne apropiem de nivelul optim în ceea ce privește primul meci din această parte a doua a campionatului”.

Recomandările redacției