psdDeputatul Dorel Căprar împreună cu consilierul judeţean USL Florin Tripa au sprijinit mai mulţi copii din Gurahonţ să ajungă în Italia, la un festival de folclor, dar şi să viziteze oraşe ca Florenţa şi Veneţia.
În perioada 17-20 aprilie, 27 de copii de la Grupul Şcolar Ioan Buteanu din Gurahonţ au participat în Italia la Festivalul Şcolar Internaţional de la San Nicandro Garganico, unde au luat locul I la secţiunea Folclor cu ansamblul şcolar ,,Laurii Zărandului” din Gurahonţ şi tot locul I la secţiunea Fanfare cu grupul de suflători al aceluiaşi grup şcolar.
Bucuroşi că au reuşit să participe la acest eveniment cultural de talie internaţională, după ce au câştigat două locuri întâi, copiii din Gurahonţ au adus în ţară cele două premii importante dar şi câte un ,,Atestat de merit” oferit de autorităţile italiene celor doi oameni politici, în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat. ,,Mă bucur că am reuşit să îi ajut pe aceşti copii deosebiţi şi atât de talentaţi să participe în Italia la un festival şcolar internaţional. Mă bucur că s-au întors cu două locuri întâi, a fost cea mai mare mulţumire pentru eforturile depuse de toţi cei implicaţi în această acţiune. Îi felicit pe copii, pe părinţii lor şi pe cei care i-au pregătit pentru munca pe care o depun şi pentru rezultatele obţinute. Prin acţiuni culturale de acest fel putem promova cultura şi valorile judeţului Arad, sunt mesagerii ţării noastre în lume”, a spus deputatul USL, Dorel Căprar.

Recomandările redacției