Andrei Enescu a fost unul dintre jucătorii UTA-ei cu evoluții constant bune, iar miercuri și-a făcut din nou treaba la mijlocul terenului. Din păcate, arădenii au pierdut meciul cu Poli Iași din 16-imile Cupei României la loviturile de departajare, după ce au condus cu 1-0 și 2-1 în timpul regulamentar.
Mijlocașul a confirmat că echipa trece printr-o perioadă grea, după trei înfrângeri nemeritate, la limită. „E frustrant, pentru că am luat primul gol în prelungirile primei reprize, iar al doilea pe final de partidă, ca și la Snagov. Am condus meciul, consider că am arătat că avem valoare contra unei echipe de Liga I, chiar și fără destui titulari. A fost un joc bun și puteam scoate mai mult. La penalty-uri e loterie, nu putem acuza pe nimeni, trebuia să câștigăm în timpul regulamentar. Sper să învingem în meciurile de campionat, pentru că acolo ne interesează mai mult”, consideră li­derul „roș-albilor” în linia mediană.
Dacă oaspeții au lăsat un număr mare de jucători acasă, nici „alb-roșii” nu au fost în efectiv complet. Benga și Stahl încă nu erau refăcuți după accidentările de la Snagov, iar Coulibaly este plecat din țară pentru a-și rezolva problema cu viza. „Absențele lui Coulibaly, Benga și Stahl s-au simțit, dar cei care au intrat în teren și-au făcut treaba foarte bine, oricine poate înlocui pe oricine. După părerea mea, a fost un meci foarte bun din partea noastră”, a adăugat Enescu.
Enescu a purtat banderola de căpitan pentru a doua oară în acest sezon, după meciul din campionat contra fostei sale echipe, ACS Poli. „E o mândrie pentru mine să port banderola, dar «Mister» e cel care decide cine o ia. Noi trebuie să ne facem treaba și sperăm să aducem cât mai multe victorii”, econcluzia experimenta­tului utist.

Recomandările redacției