vanatoruTensionată pe final de campionat după ce finanțatorul Karoly Gombos a renunțat la Lucian Ciba, Europa se pregătește, sub comanda lui Gigi Vînătoru, pentru ultimul meci din iarbă al stagiunii. La Chișineu-Criș sosește astăzi FC Zalău.
Mai sunt trei etape, însă combinata alba-iuliano-arădeană stă în ultimele două, pe puncte în penultima. „Datoria noastră este să facem tot posibilul să câștigăm ultimul meci de campionat”, a spus Vali Fritea, al cărui frate, Răzvan, e suspendat după ce a fost eliminat acum două etape. Mai lipsesc accidentații Pistol și Popa, dar revine Hîrciagă.
Cum încă nu e clar dacă locul 10 e retrogradabil, Europa, aflată pe poziția amintită, e condiționată de victorie pentru liniște, atît cît poate fi de acceptat termenul în condițiile date. „Vreau să terminăm bine campionatul, iar apoi voi vedea exact ce-și dorește Consiliul Local din Chișineu-Criș”, a mărturisit Gombos, care n-a exclus nici varianta renunțării la clubul al cărui statut e în continuare alba-iulian, doar locul de disputare al meciurilor de acasă fiind Chișineu Criș.
„Vom juca cu o echipă care va apela la orice mijloace să câştige, ţinând cont că va fi ultima şansă de a se salva de la retrogradare”, a punctat și Marius Pașca, antrenorul Zalăului, citat de Sportul Sălăjan.

Recomandările redacției