crisCea mai nouă echipă din seria a V-a a Ligii a III-a nu s-a bucurat deloc de simpatia „fluierașilor” în acest sezon. Cartonașele roșii încasate, penalty-urile împotrivă și, în general, manierele tendențioase de arbitraj au privat-o pe Europa Chișineu-Criș de câteva puncte ce ar fi trimis-o mai devreme în vacanță.
„Cele întâmplate în partida de vineri cu Dejul fac parte doar dintr- un episod din multele nefericite pentru noi în acest retur. Dacă arbitrii nu ne dezavantajau, ci ne fluierau normal în această primăvară, sunt aproape sigur că echipa nu ar fi pierdut niciun meci în acest retur, sau cel puțin am fi avut mai multe puncte în clasament. Dar, nu dezarmăm. Ne propunem să luăm cel puțin patru puncte din următoarele două meciuri și să așteptăm decizia Federației privind locurile retrogradabile. Repet, în opinia noastră, regulile nu pot fi schimbate în timpul jocului”, a menționat Daniel Cherecheși.
Dar, directorul executiv al grupării de pe malul Crișului Alb recunoaște că au mai existat și alte cauze ale rezultatelor mai puțin bune. „Absența a încă doi atacanți buni, sau ratările mari de pe parcursul returului, au contat și ele. Dar, până una alta, nu mi-aș mai dori să avem parte de arbitraje de genul celor de vinerea trecută, când tensiunea și nervii au fost la cote maxime printre spectatori și conducători”, adăugat Cherecheși.
Vă reamintim că în ciuda faptului că arbitrul Florin Andrei i-a eliminat de pe teren pe Hîrciagă și Răzvan Fritea, Europa a smuls un punct în fața Dejului lui Dan Mănăilă.

Recomandările redacției